top of page
Serviciile noastre.png

DESPRE NOI

Misiune: sa construim parteneriate de durata, bazate pe incredere, care sa ne pozitioneze drept alegerea numarul unu a tuturor partenerilor si clientilor nostri.

Viziune: construim si investim constant in liniile noastre de business, nu doar din respect pentru partenerii nostri, dar si din dragoste fata de societate si mediul inconjurator.

 

Valori: incredere, transparenta, eficienta si responsabilitate sociala.   

Expertiza si inovatie

Cu o experienta vasta in piata de distributie, Green Net este un jucator cheie, care se diferentiaza prin solutii rapide si aplicabile, dar si printr-un portofoliu bogat in branduri premium.

Marketing & comunicare

Construim in jurul fiecarui brand campanii strategice de marketing si comunicare, cu obiectivul cresterii notorietatii brand-urilor din portofoliul nostru la nivelul consumatorului final.  

Echipa

Ne mandrim cu o echipa dedicata, compusa din profesionisti cu experienta dovedita in domeniile in care activam. Intreaga activitate comerciala, de la import pana la vanzarea finala, este sustinuta de fluxuri logistice optimizate, acompaniate de strategii personalizate de promovare si vanzare.

bottom of page