top of page

SUSTENABILITATE

Suntem o companie care, de mai bine de 22 de ani, este orientata nu doar spre rezultate financiare, ci si spre rezultate non financiare, la impactul pe care business-ul nostru il are asupra societatii civile si a felului in care putem contribui, astfel incat comunitatea din care facem parte sa aiba sansa la o viata mai buna.


Obiectivul nostru pe termen lung este sa devenim o companie sustenabila, care se dezvolta intr-o maniera durabila, pregatind terenul pentru noile generatii.


In 2022 Green Net a investit peste 730.000 lei in proiecte destinate protectiei copiilor defavorizati, animalelor fara adapost, refugiatilor ucrainieni, dezvoltarea sportivilor de performanta, etc.


Pe langa parteneriatul cu Salvati Copiii, pe care ii sustinem in mod constant de cativa ani, am incheiat noi parteneriate cu: Hopeless Animal Hospital, Federatia Romana de Canotaj, Asociatia Clubului Cainilor Utilitari, Fundatia Colectia Familiei Regale a Romaniei, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, Serviciul Iezuitilor pentru refugiatii din Romania, etc.


Prin asociererea cu aceste proiecte, alegem sa aratam ce ne pasa si ne implicam activ in demersuri civice cu impact pe termen lung. 
Suntem mandri de ceea ce am realizat incurajam pe fiecare dintre voi sa adoptati un stil de viata sanatos si sustenabil, orientat spre nevoile celor din jur si a mediului inconjurator.

Suntem constienti de impactul pe care business-ul nostru il are asupra mediului inconjurator si ne asumam responsabilitatea.

 

Politica noastra de sustenabilitate se bazeaza pe cadrele legislative in vigoare, colectam selectiv si reciclam masele plastice, de carton, metal, sticla, etc.

In vederea limitarii amprentei de carbon si a emisiilor de CO2, rutele noastre de distributie sunt optimizate periodic, limitand la maximum transporturile care nu sunt necesare.

Ne aliniem, de asemenea, la politicile de sustenabilitatea ale partenerilor nostri si ii sustinem in demersurile lor de limitare a surselor de poluare.

Ne dorim sa avem un impact pozitiv si in randul clientilor Beautik Haute Parfumerie, de accea, le recomandam sa nu elibereze in natura lichidele sau recipientele produselor pe care le achizitioneaza de la noi.

 

Suntem sustinatori vehementi ai egalitatilor de sanse si drepturi intre sexe. Politicile noastre interne asigura un cadru de lucru cu oportunitati egale, indiferent de functie, religie, orientare sexuala, studii, etc. De asemenea, violenta, mita sau orice alte forme de coruptie, nu sunt tolerate sub nicio forma in cadrul Green Net.

Ne concentram intreaga activitate in jurul responsabilitatii sociale si a sustenabilitatii. Alegem sa aratam ca ne pasa si ne implicam activ in proiecte cu impact pe termen lung.

Viitorul copiilor este un pilon important al politicii noastre de responsabilitate sociala.

De-a lungul anilor, impreuna cu Salvati Copiii, am initiat multiple proiecte care vizeaza viitorul copiilor si sansa lor la educatie. Proiectele Salvati Copiii, sustinute si de Green Net, au avut ca rezultat integrarea a peste 42.000 de copii in sistemul de invatamant si la prevenirea abandonului scolar.

Impreuna cu prietenii de la Asociatia Cainilor utilitari, am facut parte din proiectul “Terapeut cu codita”, care a asigurat terapie asistata de caini special antrenati copiilor cu sindromul Down.

 

Ne pasa de comunitatea din care facem parte si ne dorim sa traiam intr-o lume curata. Promitem ca initiativele noastre nu se vor opri aici, caci sustenabilitatea face parte din conceptul nostru de viata si business.

bottom of page