SUSTENABILITATE

Suntem constienti de impactul pe care business-ul nostru il are asupra mediului inconjurator si ne asumam responsabilitatea.

 

Politica noastra de sustenabilitate se bazeaza pe cadrele legislative in vigoare, colectam selectiv si reciclam masele plastice, de carton, metal, sticla, etc.

In vederea limitarii amprentei de carbon si a emisiilor de CO2, rutele noastre de distributie sunt optimizate periodic, limitand la maximum transporturile care nu sunt necesare.

Ne aliniem, de asemenea, la politicile de sustenabilitatea ale partenerilor nostri si ii sustinem in demersurile lor de limitare a surselor de poluare.

Ne dorim sa avem un impact pozitiv si in randul clientilor Beautik Haute Parfumerie, de accea, le recomandam sa nu elibereze in natura lichidele sau recipientele produselor pe care le achizitioneaza de la noi.

 

Suntem sustinatori vehementi ai egalitatilor de sanse si drepturi intre sexe. Politicile noastre interne asigura un cadru de lucru cu oportunitati egale, indiferent de functie, religie, orientare sexuala, studii, etc. De asemenea, violenta, mita sau orice alte forme de coruptie, nu sunt tolerate sub nicio forma in cadrul Green Net.

Ne concentram intreaga activitate in jurul responsabilitatii sociale si a sustenabilitatii. Alegem sa aratam ca ne pasa si ne implicam activ in proiecte cu impact pe termen lung.

Viitorul copiilor este un pilon important al politicii noastre de responsabilitate sociala.

De-a lungul anilor, impreuna cu Salvati Copiii, am initiat multiple proiecte care vizeaza viitorul copiilor si sansa lor la educatie. Proiectele Salvati Copiii, sustinute si de Green Net, au avut ca rezultat integrarea a peste 42.000 de copii in sistemul de invatamant si la prevenirea abandonului scolar.

Impreuna cu prietenii de la Asociatia Cainilor utilitari, am facut parte din proiectul “Terapeut cu codita”, care a asigurat terapie asistata de caini special antrenati copiilor cu sindromul Down.

 

Ne pasa de comunitatea din care facem parte si ne dorim sa traiam intr-o lume curata. Promitem ca initiativele noastre nu se vor opri aici, caci sustenabilitatea face parte din conceptul nostru de viata si business.