NOTA DE INFORMARE PRIVIND PRELUCAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Utilizarea acestui website nu presupune in mod obligatoriu furnizarea de date cu caracter personal. Cu toate acestea, in masura in care decideti sa ne furnizati date cu caracter personal cum ar fi: numele, prenumele, adresa de email, numarul de telefon impreuna cu alte date din CV ( e.g. adresa de domiciliu, varsta, studii, etc.) in vederea mentinerii unei corespondente cu dumneavoastra sau in cadrul unui proces de recrutare, dorim sa va explicam modul in care prelucram datele pe care ni le furnizati.

Putem fi în situatia de a ni se transmite date cu caracter personal de la persoane fizice, cu care nu avem nicio relatie contractuala.

Dorim sa va invederam faptul ca la transmiterea diferitelor cereri trebuie sa va asigurati ca datele pe care ni le furnizati sunt corecte si exacte.

Astfel, in cazul in care formulati o cerere, vom prelucra datele dumneavoastra in vederea soluționarii acesteia. In acest context, daca situatia expusa de dumneavoastra spre solicitare o impune, vom putea transmite datele dumneavoastra de contact institutiilor financiare si guvernamentale, companiilor de transport, postei.

De asemenea, in cazul in care ne formulati o cerere de angajare, transmitându-ne un CV, vom putea utiliza datele pe care ni le furnizati pentru a analiza cererea dumneavoastra. Independent de modalitatea de solutionare a cererii, vom stoca datele pe care ni le-ati furnizat pentru a va putea contacta ulterior, daca nu solicitati in mod expres contrariul.

In egala masura, putem fi in situatia de a ni se transmit date cu caracter personal de la reprezentantii partenerilor nostri comerciali. In acest caz, putem folosi datele cu caracter personal pe care ni le furnizati in vederea gestionarii si asigurarii bunei desfăsurari a relatiei dintre parti. Daca va fi cazul, vom putea utiliza datele cu caracter personal pe care ni le furnizati pentru evaluarea satisfactiei clientilor sau pentru scopuri legate de cercetarile de marketing.

Asigurarea confidențialitatii datelor cu caracter personal pe care le transmiteti prin intermediul website-ului reprezinta o preocupare importantă pentru Green Net. Astfel luam masuri corespunzatoare de securitate in vederea protejarii datelor pe care ni le transmiteti prin intermediul acestui website. Site-ul este protejat de sistemul de criptare standard SSL (Secured Socket Layer). Aceasta tehnologie cripteaza toate datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le transferati catre Green Net.

Datele furnizate de dumneavoastra in cursul navigarii acestui website pot fi utilizate de S.C. Green Net S.A. doar in interes propriu și nu vor fi transmise catre terti.

Dorim sa va informam ca, în cadrul noilor reglementari privind protectia datelor cu caracter personal prevazute de Regulamentul general privind protectia datelor UE 679/2016, in cazul in care prelucram date cu caracter personal ale dumneavoastra, dispuneti de urmatoarele drepturi:

  • dreptul de acces, prevazut de art. 15, in baza caruia puteti sa ne solicitati, gratuit, sa va confirmam dacă prelucram sau nu date cu caracter personal care va privesc. De asemenea, ne puteti solicita o copie a datelor pe care le prelucram despre dumneavoastra. Cererile trebuie sa includa informatii relevante pentru a va putea identifica in baza noastra de date. Vom solutiona cererea dumneavoastra, în maxim 30 de zile;

  • dreptul la rectificare, prevazut de art. 16, pe care il puteti exercita, prin formularea unei cereri prin care ne puteti solicita sa modificam informatiile pe care le avem deja despre dumneavoastra. Puteti formula o astfel de cerere atunci cand observati ca datele dumneavoastra sunt incomplete sau inexacte;

  • dreptul la restrictionarea prelucrarii, prevazut de art. 18, pe care puteti sa-l exercitati atunci cand contestati exactitatea datelor, considerati ca prelucrarea este ilegala sau va opuneti stergerii datelor. Urmare a exercitarii acestui drept, vom putea in continuare sa stocam datele, efectuarea altor operatiuni de prelucrare fiind posibila doar cu consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor expres prevazute de lege;

  • dreptul la portabilitate, prevazut de art. 20, pe care il puteți exercita doar pentru cazurile in care prelucrarea are ca temei consimtamantul dumneavoastra sau contractul si doar daca datele dumneavoastră sunt prelucrate prin mijloace automatizate. Daca indepliniti conditiile, ne puteti transmite o cerere de portare a datelor către operatorul pe care vi-l doriti;

  • dreptul de a va opune prelucrarii datelor in scop de marketing, prevazut de art. 21. Puteti sa va exercitati acest drept in orice moment, iar noi va garantam ca datele dumneavoastră nu vor mai fi prelucrate in acest scop. Cu toate acestea, exista posibilitatea ca pentru inregistrarea si solutionarea cererii dumneavoastra sa fie necesar un interval de timp rezonabil (72 ore) in care este posibil sa mai primiti informari de marketing de la noi;

  • dreptul la stergere, prevazut de art. 17, in baza caruia avem obligatia sa stergem datele cu caracter personal pe care le prelucram despre dumneavoastra. Acest drept nu este unul absolut, avand aplicabilitate doar in anumite situatii expres prevazute de lege. Atunci cand formulati o cerere de stergere, va rugam sa aveti in vedere ca stergerea acestora poate fi un proces complex.

In toate cazurile in care nu sunteti multumiti de modul in care v-am solutionat cererile va puteți adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Pentru orice nelamurire cu privire la utilizarea website-ului www.greennet.ro si la prelucrarea datelor dumneavoastra, o puteti adresa prin transmiterea unei cereri scrise, catre Green Net pe adresa de e-mail office@greennet.ro, cu subiectul ˝Solicitare informatii personale˝.